JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Gateline kopplar upp sig
Verktygsdistributören Gateline lanserade i maj sin hemvist på Internet. På adressen www.gateline.se hittar surfaren information om företaget och dess leverantörer.

Hemsidan är inte helt färdig och för närvarande hittar man främst information om verktygstillverkaren Orcad. Både företag och produkter beskrivs på svenska - trevligt drag.

Gateline filar nu vidare på sin sajt för att även kunna erbjuda information om Harris, ACT och Chronology. Den som är nyfiken på ACTs och Harris hjälpmedel kan redan nu ladda ner en demokopia gratis.

Än mer intressant är planerna på att erbjuda uppdateringar av programvara via nätet, något som snart skall vara verklighet enligt företagets VD, Hans Lundberg.

- I september skall kunderna kunna hämta hem buggfixar via nätet för Orcads produkter. Senare i höst kommer man förmodligen också kunna ladda ner nya releaser via Internet, berättar han.

Gateline tänker även utöka hemsidan med en anslagstavla, nyheter samt information om lediga platser.

Är en sådan här Internettjänst ett viktigt krav från kunderna numera?

- Nja, än så länge ligger kunderna inte direkt på för att få service via Internet. Men vi tror att det kommer allt mer i framtiden.

Charlotta von Schultz

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)